Livrarile se fac oriunde in Romania prin :

 

 

- CURIER RAPID BUCURESTI – transport GRATUIT pentru comenzile cu valoare peste 250 lei.                              - livrare in 12-24 ore.

- CURIER RAPID BUCURESTI – cost 18 lei   pentru comenzi cu valoare sub 250 lei.

                              - livrare in 12-24 ore.

-RIDICARE DE LA BIROUL din str. Piata Natiunile Unite, nr.3-5, bl.C, sc.B, et.2, ap.3

, interfon 34C,  Bucuresti, sector 4.

-POSTA ROMANA-cost 18 lei.

CONDITII DE RETURNARE

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Renuntarea la cumparare in termen de 15 zile lucratoare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si ambalat corespunzator pentru a nu fi deteriorate la transport. Firma noastra își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 zile calendaristisce de la retur.

In cazul in care transportul a fost gratuit si se returneaza comanda , valoarea transportului va fi retinuta din suma ce urmeaza a fi restituita.

Notificarea de returnare se va data si se va trimite prin formularul de contact de pe site-ul nostru https://www.dbags.ro/contact ,  prin e-mail, la adresa: contact@dbags.ro , sau la telefon 0745344644.

 

 

  Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe Dbags.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
- dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
- dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

 În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe e-mail, sau prin formularul de contact, următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc.

Adresa pentru returnarea produselor este:

Dbags Fashion Trading SRL , Piata Natiunile Unite , nr.3-5, bl.C, sc.B, et.2, ap.34, sector 4, Bucuresti.
Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa 
contact@dbags.ro sau telefonic la numărul 0745344644 .Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.